EtusivuYritys Yhteystiedot Tuotteet Tilaus
 

 
Tip-Top pikaleimasimet
Power Dater päiväysleimasimet
Reiner sähköiset leimauslaitteet
Reiner käsikäyttöiset metallileimasimet
Trodat leimasimet
Leimasinkynät
Leimasintyynyt
Leimasinvärit

PÄIVÄYSLEIMASIMET

POWER DATER™ on Suomessa kehitetty ja valmistettu kestovärjätty päivämääräleimasin. Käytössä kevyt ja hiljainen Power Dater on suomalainen avainlipputuote. Päivämäärä on helppo säätää pyörivistä päivämääränauhoista esim. kynän kärjellä tai mukana toimitettavalla säätöavaimella. Nelinumeroisia vuosilukuja on yhteensä 6, jokaista vuotta kohden kaksi vuosinappulaa. Power Dater:ssa on laadukkaat ja kestävät päivämääränauhat.

Power Dater:ia käytetään päivämääräleimasimena tekstillä, tai ilman tekstiä. Tekstilaattakokoja on kolme:

Koko
Mitat:
1
41 x 45 mm
2
41 x 62 mm
3
51 x 71 mm

Lisäksi valmistamme suurempia tekstilaattoja alumiinista mittojen mukaan esim. taulukkoleimasimiin.

Power Dater:in laserkaiverretut leimaustekstit valmistetaan korkealaatuisesta kumista. Tehtaalla tehty ennaltavärjäys kestää kymmeniätuhansia leimauksia.

Arkistokelpoisuus: VTT:n testaama ja hyväksymä arkistointikelpoinen merkintä mustalle, violetille ja siniselle leimasinvärille. Tutkituilla näytteillä arkistokelpoiselle asiakirjapohjalle aikaansaatu tulostusjälki on standardin ISO 11798:1999 vaatimusten mukainen. Lisäksi saatavilla ovat punainen ja vihreä leimasinväri. Uudelleenvärjäys toimii moitteettomasti ja takaa uudenveroisen leimausjäljen. Myös monivärileimasimet ovat mahdollisia esim. päiväys punaisena ja teksti mustana.

Power Dater leimasimen nupissa on läpinäkyvä linssi, jonka alla on linssilappu, johon voit leimata ko. leimasimen tekstin tai logon. Näin helpotat työtäsi, kun pöydälläsi on useita leimasimia valittavana.

Leimasimen nuppeja on saatavissa punaisena, sinisenä, violettina, vihreänä ja oranssina. Valitse mieluisesi.

Power Dater -leimasin on varustettu pohjasuojalla. Kun käytät tätä suojaa, voit huoletta kuljettaa leimasinta mukana taskussa tai laukussa.

Kotimainen Power Dater merkitsee sinulle huippulaatua ja luotettavuutta. Tuote on patentoitu Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Kun suunnittelet leimasimen itse, jätä tekstilaatan reunoille tyhjää tilaa vähintään 2,5 mm.

Huom! Kysy lisätietoja myyntitiimiltämme.
E-mail: myynti@leimasinteollisuus.fi» Power Dater leimaesimerkkejä

Tutustu myös Power Dater käyttöohjeeseen klikkaamalla alla olevaa kuvaketta.

Power Dater Käyttöohje